JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Mildtexture Kímélő Féltartós Dauer Spray és Fixáló


[mild]

Ár: 4.630 Ft Az ár tartalmazza az áfát.

Mildtexture Kímélő Féltartós Dauer Spray és Fixáló

A MILDTEXTURE egy kímélő féltartós dauer spray, ami nem tartalmaz: SLS-t és SLES-t sem, nem tartalmaz parabént, formaldehidet és a formaldehid származékokat, kőolaj származékokat, ammóniát és triglikolátokat sem. Viszont tartalmaz nyugtató, kondicionáló magnólia kivonatot, amely megvédi a hajat és a fejbőrt és minimálisra csökkenti a fejbőr irritációját. Olyan természetes összetevőket tartalmaz, mint a christamine (HCI), ami segít megőrizni a haj szerkezetének állapotát. A chistamine megváltoztatja a haj keratin szerkezetét viszont sokkal kíméletesebben, mint a hagyományos dauer kezelések. A szericin, egy selyemből kivont fehérje, ami természetes ragasztóként funkcionál, visszaállítja a haj keratinszerkezetét és megerősíti a belső rostjait.

A MILDBOOSTER egy speciálisan kifejlesztett folyadék a mildtexture dauer spray tartósságának megnövelésére. Nem tartalmaz: hozzáadott mesterséges illatanyagoat, SLS-t és SLES-t sem, nem tartalmaz parabént, formaldehidet és a formaldehid származékokat, valamint kőolaj származékokat. C-vitaminban gazdag rózsakivonatot tartalmaz. Természetes színezéket és az élő vízben természetes úton lebomló összetevőket tartalmaz. Természetes eredetű glicerineket tartalmaz, amiknek hidratáló hatásuk van. A hidrolizált búzafehérjék láthatóan megnövelik a haj tömegét, a szericin (egy selyemből kivont fehérje), pedig, visszaállítja a haj természetes szerkezetét és fényét.

FONTOS TUDNIVALÓK A HASZNÁLAT ELŐTT

  • Végezz allergia tesztet mielőtt az egész hajon alkalmaznád
  • Kerüld a közvetlen bőrrel való érintkezést
  • Mielőtt használnád a MILDTEXTURE-t, alaposan rázd fel
  • A kezelést követő 24 órán belül tilos hajat mosni
  • Ne használd a termékeket 50%-ot meghaladó szőkített haj esetén

    Amennyiben a cél a féltartós, nem hosszan-tartó hullámok készítése, mely 8/10 hétig tart, önmagában csak a mildtexture sprayt használjuk. Nagyon egyszerű a használata, hiszen az egyedülálló összetevők lehetővé teszik, hogy ez az egyetlen termék különböző hajtípusokra használható, valamint csak egy lépésben (porlasztással) felvihető.


  • A terméket megvásárlók az alábbiakat vették még: