JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Proraso eukaliptusz és mentol borotválkozási krém, professional


[400610]

Ár: 5.568 Ft Az ár tartalmazza az áfát.

Proraso eukaliptusz és mentol borotválkozási krém, professional - 500 ml

Proraso eukaliptusz és mentol borotválkozási krém valódi eukaliptusz olajjal, mentollal és glicerinnel. A krém igen gazdag és sűrű habot képez arcodon, ezzel tökéletesítve a borotválkozási élményt. A Proraso eukaliptusz és mentol borotválkozási krém a borotválkozást követően hűsíti, hidratálja és nyugtatja arcbőröd. A borotválkozási krémet normál bőrhöz ajánljuk.

Mikor használd?

Pamacs vagy pamacs nélküli borotválkozáshoz!

Hogyan használd?

  • Pamaccsal: tegyél egy kis borotválkozási krémet a borotválkozási edényedbe (ilyenkor a habot előbb az edényben építsd fel), vagy közvetlen a borotvapamacsra, majd nedves arcbőrre, körkörös mozdulatokkal vidd fel a Proraso borotválkozási krémet, amíg elegendő mennyiségű habot nem építesz fel a borotválkozáshoz!
  • Pamacs nélkül: nedvesítsd be tenyered langyos vízzel, majd tegyél bele egy kis Proraso borotválkozási krémet A terméket dörzsöld össze tenyereidben, majd körkörös mozdulatokkal vidd fel arcbőrödre, és masszírozd addig, ameddig elég gazdag habot nem építesz a borotválkozáshoz!
  • Várj 2-3 percet, hogy a hab felpuhítsa arcszőrzeted!
  • Borotválkozz!

    A termék parabén, szilikon, SLS és kőolaj-származékoktól mentes, mesterséges színezéket nem tartalmaz.