JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

[TAB16]
Készlet:Raktáron

Ár: 3.800 Ft Az ár tartalmazza az áfát.

The Australian Barber Dad's Shaving Gel

A The Australian Barber Shaving Gel lehetővé teszi a gyorsabb borotválkozást, kevesebb termék felhasználásával - összehasonlítva a piacon megtalálható más borotválkozási habokkal. A bay rum, narancs, dohánylevél és némi titkos fűszer ad különleges és komplex aromát ennek a könnyen kezelhető borotválkozó gélnek.

A The Australian Barber shaving gel átlátszó réteget képez az arcon, mely egyrészt lehetővé teszi, hogy lássuk, mely részekkel végeztünk már, másrészt egyfajta pajzsot képez a penge és a bőrünk között, megóvva azt az esetleges vágásoktól, irritációktól.

Átlátszó réteget képez a jól láthatóság érdekében · Nem irritálja a bőrt · Nem szükséges forró törölköző · Ápolja a bőrt · Frissít

Hogyan használd?

Nedvesítsd be arcod a borotválkozást megelőzően, majd a The Australian Barber Shaving Gel borotválkozó gélt fokozatosan adagolva vidd fel a kezeddel azokra a területekre, amelyeket szeretnél megborotválni, vagy ahol kontúrvonalat szeretnél húzni a borotvapengével. Borotválkozást követően használj after shave terméket, hogy nyugtasd és hidratáld bőröd.

Összetevők

Aqua, Glycerin, Ethanol, Triethanolamine, Sodium Hydroxide, Carbomer, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Iodopropynyl Butylcarbamate, Fragrance, Limonene, Linalool, Citral

Ezek a termékek még érdekelhetnek Ezek a termékek még érdekelhetnek Ezek a termékek még érdekelhetnek