JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Noberu Beard Oil feather -Sandalwood


[457007]

Ár: 6.170 Ft Az ár tartalmazza az áfát.

Noberu Beard Oil Feather -Sandalwood 30ml

A Noberu Feather Beard Oil szakállolaj egy könnyedebb szakállolaj, mint a Noberu Heavy Beard Oil, mely a rövidebb arcszőrzethez való, gyorsabban felszívódik, nem hagy zsíros érzetet az arcbőrön. A szakállolajok hidratálják és ápolják arcszőrzeted és az alatta levő arcbőrt. A szakállolaj rendszeres használata megszüntetni az arcszőrzet növesztésével járó irritációt és viszketést. A Noberu Feather Beard Oil szakállolajok alapját bogáncs- és napraforgó olajok adják, melyek a nehezebb olajokhoz képest gyorsabban felszívódnak. A Noberu szakállolajok hidegen préseltek, így az eljárás során minden esszenciális összetevő változatlanul megmarad a termékben. Ezek a nyers olajok adják ennek a szakállolajnak a világos-arany színét.

Komplex, férfias illatú termék a szantálfa, természetes bőr és pézsma jellegzetes illatjegyeivel.

Így használd:

Tegyél egy kis adag Noberu szakállolajat tenyeredbe, majd alaposan dörzsöld be szakálladba. Hosszabb szakáll esetében használj bátran több szakállolajat.


A terméket megvásárlók az alábbiakat vették még: