JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Noberu feather Beard Oil szakállolaj (60 ml), Amber lime


[7030-KU]

Ár: 7.090 Ft Az ár tartalmazza az áfát.

Noberu Feather Beard Oil szakállolaj (60 ml), Amber lime

A Noberu Feather Beard Oil szakállolaj egy könnyedebb szakállolaj, mint a Noberu Heavy Beard Oil, mely a rövidebb arcszőrzethez való, gyorsabban felszívódik, nem hagy zsíros érzetet az arcbőrön. A szakállolajok hidratálják és ápolják arcszőrzeted és az alatta levő arcbőrt. A szakállolaj rendszeres használata megszüntetni az arcszőrzet növesztésével járó irritációt és viszketést. A Noberu Feather Beard Oil szakállolajok alapját bogáncs- és napraforgó olajok adják, melyek a nehezebb olajokhoz képest gyorsabban felszívódnak. A Noberu szakállolajok hidegen préseltek, így az eljárás során minden esszenciális összetevő változatlanul megmarad a termékben. Ezek a nyers olajok adják ennek a szakállolajnak a világos-arany színét.

Használd a Noberu Feather Beard Oil szakállolajat nyáron, mielőtt munkába mész, vagy ha egy randira készülsz. Ha hosszabb szakállad van és szakálladnak extra hidratálásra van szüksége, használd a Noberu Heavy Beard Oil szakállolajat.

A Noberu amber lime szakállolaj egy komplex és friss illatú szakállápoló a lime, narancs, cédrus és ámbra illatjegyeivel.

Így használd:

Tegyél egy kis adag Noberu amber lime szakállolajat tenyeredbe az adagoló segítségével, majd alaposan dörzsöld be szakálladba. A Noberu szakállolajak adagolói könnyen kontrollálhatók, így ha akarod fél, vagy harmad adagot is kivehetsz a szakállolaj dobozból, ha csak ennyire lenne szükséged.

Hosszabb szakáll esetében használj bátran több szakállolajat.


A terméket megvásárlók az alábbiakat vették még: